Om oss

Företaget startade 1996 av Peo Kindgren. Till en början hyrde vi några parkeringsplatser på dåvarande Q8 macken, samt en mindre kontorslokal. Verkstad hade vi i hemmet som då låg några hundra meter bort.

År 2000, när RV 35 skulle byggas om revs macken  och vi köpte en lokal på Prästängsvägen som vi byggde om till bilhall och bilverkstad med tvätthall och kontor. Connys bilreparationer och Nockes bilservice, som också hade haft sina företag i Q8 macken hyrde verkstadslokalen hos oss

År 2010 köptes en ny bilhall  på Industrigatan. Dick Stigsohn som var ägare till Stigsohns AB, hade beslutat sig för att trappa ned, och vi fick chansen att köpa hans lokaler. Vi tog därmed över hans avtal med BIVA i Linköping och fick därmed möjlighet att sälja nya Saab och Opel. Sedan tillkom även Nissan som nybil.

NYTT JAN 2022 Vi har sålt fastigheten och flyttar nu hem vår verksamhet. Nu finns vi några km utanför Åtvidaberg( endast tre mil från Linköping) Vi kommer inte ha några öppettider utan vill att du ringer om du vill titta på någon eller några bilar, så kommer vi överens om lämplig tid.

Varmt Välkommen!

Öppettider

Ring för tidsbokning och vägbeskrivning eftersom vi inte har några speciella öppettider